Rosanne van Staalduinen (1)Eigenaar Buro Staal | ♥ WordPress | doet een poging tot hardlopen | korfbalt bij CKV Valto | boekenverslindster | is gelukkig met vriend (John) en kat (Pien) | vakantielanden: Nederland, Canada, Nieuw-Zeeland | onweerstaanbaar: drop, koekjes en melk/witte chocola

 

Mijn naam is Rosanne van Staalduinen (1986). Wat ik precies doe? Ik bouw websites. Zo vat ik het zelf altijd maar kort samen. Ik doe eigenlijk veel meer, maar ik vind het lastig om dat goed onder woorden te brengen. June Kromjongh-Smit van Zinnen aan Zee, een echte topper op het gebied van teksten, schreef het volgende over mij:

Rosanne en ik hebben al verschillende projecten samen gedaan, en keer op keer heeft ze me ervan overtuigd dat zij steengoed is in wat ze doet. En dat is vele malen meer dan alleen een website maken.

Stiekem hebben we al aan heel wat projecten gewerkt. Wat gaaf is aan al deze websites, is dat ze stuk voor stuk verschillend zijn. Ze stralen allemaal iets anders uit, en passen precies bij het bedrijf waar het voor bedoeld is. Wat betreft functionaliteit, maar ook wat betreft looks.

Rosanne is een kei in analyseren. Nadat iemand in een stortvloed heeft gezegd wat hij allemaal wil, denkt en voelt, vat zij het kort en bondig samen. Ze raakt daarbij altijd precies de kern. En dat vind ik bijzonder knap.

Ook is Rosanne enorm creatief. Ze heeft het vermogen om in de huid van de klant te kruipen, en te denken in beelden. Daarmee komt ze uiteindelijk met een product, waar de klant zich helemaal in kan vinden. Op zijn minst opmerkelijk, met al die duizenden mogelijkheden die WordPress biedt.

Daarnaast is Rosanne gewoon een ontzettend gedreven en enthousiast mens. Ze blinkt niet alleen uit in wat ze doet, ze geniet er ook echt van. En ze neemt er de tijd voor.

En als laatste is Rosanne een mensen-mens. Ze is echt. Ze biedt een luisterend oor, denkt met je mee en komt met een oplossing die precies bij jou past. Al met al, een absolute topper.

That basically summarizes everything :-)

 

Ondernemen is een feestje!

Ik ben ondernemer geworden omdat ik graag mooie én converterende websites wil maken voor andere ondernemers zodat zij meer geld kunnen verdienen. In 2011 heb ik de keuze gemaakt om me te verdiepen in de bouw en werking van websites. Ik startte naast mijn fulltime baan als marketing- en communicatiemedewerker mijn eigen bedrijf, volgde cursussen en leerde mezelf met vallen en opstaan wat wel en wat niet werkt. Mijn bedrijf ging zo goed lopen, dat ik eind 2013 mijn vaste baan heb opgezegd en nu volledig zelfstandig ben. Ik heb inmiddels ruim 130 websites gemaakt en een loyale klantenkring opgebouwd.

Ik vind (online) ondernemen een feestje! Maar het kan soms ook heel lastig zijn. Als je om je heen kijkt, zie je de een na de ander pronken met een hoge omzet, veel deelnemers voor een challenge, een boek op nr. 1 of uitverkochte (online) trainingen. Doe jij nou iets verkeerd of doen zij het gewoon zo goed?

Op deze site en op mijn Facebookpagina deel ik mijn ervaring als online ondernemer. Ik blog over mijn twijfels en onzekerheden, over de blunders die ik heb begaan en over de lessen die ik heb geleerd. Om te laten zien hoe ondernemen werkt: Vallen, Opstaan & Doorgaan!