rosanne-3

Hi, ik ben Rosanne. Ik ga jou helpen om je eigen website te bouwen. Dat doe ik door middel van mijn online training ‘Bouw Je Eigen Website’.

Ik snap je wel hoor. Je wilt je eigen website bouwen maar …

s

Het ontbreekt je aan tijd

Je bent in loondienst of hard aan het werk om je eigen bedrijf op te zetten of draaiende te houden. Je hebt geen tijd om urenlang boeken te lezen, YouTube filmpjes te kijken en blogs te lezen over hoe je je eigen website kunt bouwen.
s

Het ontbreekt je aan kennis

Er komen termen voorbij die je niet begrijpt en je moet bestanden bewerken die vol ingewikkelde code staan. Je hebt precies in je hoofd hoe je het wilt, maar het lukt je niet om die ideeën over te brengen op je website. Je mist een stukje kennis en er is niemand die je om hulp kunt vragen.
s

Je mist een stok achter de deur

Doordat je vastloopt, stel je het steeds verder uit om aan je website te werken. Je ziet er als een berg tegenop en mist iemand die je bij de hand neemt en je verder helpt. Een stok achter de deur die zorgt dat het weer leuk wordt om je website te bouwen.

Het gevolg hiervan is dat …

Je tijd verspilt

Je zit uren achter de computer en neemt je voor aan je website te gaan werken, maar je laat je afleiden door Facebook, je e-mails en leuke blogartikelen die voorbij komen, maar die niets met je website te maken hebben.

Je gefrustreerd raakt

Je weet niet waar je moet beginnen en raakt gefrustreerd. Je hebt behoefte aan een expert die je precies vertelt waar je moet beginnen en hoe je daarna verder moet. Een soort stappenplan. Maar waar vind je die?

Je geen nieuwe klanten krijgt

Je hebt nog geen website en bent dus niet aanwezig op internet. Potentiële klanten kunnen je niet vinden en je netwerk kan geïnteresseerden niet doorverwijzen naar je website. Terwijl je wel echt nieuwe klanten nodig hebt. Je baalt.

Het enige wat je wilt …

… is een onweerstaanbare website. Een die er mooi uit ziet en goed werkt. Waar een logische route voor de bezoekers in aangelegd is. Waardoor potentiële klanten je kunnen vinden en contact met je op kunnen nemen.

…. is weten hoe je zo’n website bouwt, zonder dat het te technisch wordt. Alle ins & outs weten. Vragen kunnen stellen aan een expert, feedback kunnen vragen aan gelijkgestemden.

Waarom ik je kan helpen …

Ik heb ook ooit in jouw situatie gezeten.

Naast mijn baan als marketing & communicatiemedewerker besteedde ik elk vrij uurtje om mezelf te onderwijzen. Ik volgde een thuisstudie, verslond verschillende boeken, las talloze online artikelen, volgde dure cursussen, bekeek honderden tutorials, bezocht seminars en leerde mezelf zo websites bouwen met WordPress.

Inmiddels bestaat mijn bedrijf vijf jaar en werk ik al drie jaar fulltime zelfstandig. Ik heb ruim 130 websites gebouwd voor ZZP’ers en MKB; van imagostylistes tot kwekers.

Omdat ik vind dat ook bedrijven met een wat kleiner budget een onweerstaanbare website verdienen, heb ik al mijn kennis die ik de afgelopen vijf jaar opgedaan heb, verzameld in mijn online training Bouw Je Eigen Website zodat jij in slechts zes weken je eigen website kunt bouwen.

De online training Bouw Je Eigen Website is geschikt voor …

Gelijk goed

… iedereen die voor de eerste keer een website maakt en het meteen goed wil doen.

Tijd besparen

… iedereen die niet urenlang wil Googelen, maar direct aan de slag wil met een compleet pakket aan informatie

Structuur

… iedereen die bereid is de handen uit de mouwen te steken en gestructureerd aan de slag wil gaan

Meer over WordPress ontdekken

… iedereen die al een WordPress website heeft en wil ontdekken hoe deze aangepast en verbeterd kan worden

Zo ziet de training er uit

In zes weken leer je alles wat je moet weten over het bouwen van je eigen website.

N

Week 1: Het dashboard

We nemen stap voor stap het hele dashboard van WordPress door. Welke opties zijn er allemaal en welke optie vind je waar?

N

Week 2: Thema's en plugins

Er zijn talloze thema’s en plugins te vinden, maar welke zijn goed, waar vind je ze en hoe gebruik je ze?
N

Week 3: Content toevoegen

We gaan aan de slag met de inhoud (content) van je website. Je leert hoe je verschillende typen content toe kunt voegen: van tekst tot video’s en van PDF-bestanden tot Google Maps kaarten.
N

Week 4: Inrichten

Je hebt een thema gekozen, maar hoe nu verder? Hoe richt je zo’n thema in? Wat zijn widgets en wat kun je er mee? Hoe maak je een menu?
N

Week 5: Optimaliseren

Je wilt natuurlijk dat je site optimaal werkt. Deze week gaat het onder andere over het controleren van je website, snelheid en Google Analytics.
N

Week 6: Beveiliging & Onderhoud

Hoe maak je back-ups, hoe beveilig je je website en wat moet je met updates?

Je krijgt ook deze 3 toffe bonussen

N

Bonus 1: WordPress Mastery

Een besloten Facebookgroep waar je om advies kunt vragen en gerichte supportvragen kunt stellen. Kom je er even niet uit? De groep helpt je verder!

N

Bonus 2: de psychologie van kleur

Kleurcoach Anne-Lies Smal van Bloei! schreef speciaal voor deze training een artikel over de psychologie van kleur om jou te helpen de juiste kleuren voor je website te kiezen.
N

Bonus 3: handige extraatjes*

Een bonus module met enorm veel info over formulieren, je site in meerdere talen, social media koppelen, een gratis weggever toevoegen, tabellen en welke handige plugins je website nog fijner kunnen maken.

*Deze module komt in november 2016 beschikbaar.

Investering

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Ben jij klaar voor …

Een unieke website

Je website sluit zowel qua vormgeving als inhoud helemaal aan bij jou, jouw bedrijf en jouw visie. Dit maakt de website uniek en onderscheidend van andere websites.

Een groter bereik

Doordat je online aanwezig en vindbaar bent, zullen meer potentiële klanten je weten te vinden. Ze kunnen op je website snel de informatie vinden die ze zoeken, omdat je een goede route in je website hebt aangelegd.

Een trots gevoel

Je hebt je eigen website gemaakt! Je hebt je mouwen opgestroopt, hulp gevraagd en alle drempels overwonnen. En je kunt je website nog zelf bijwerken en onderhouden ook! Topper :-)

Een hogere gunfactor

Doordat je je website zelf hebt gemaakt, ligt je hele ziel en zaligheid er in. Daarnaast heb je een aantal dingen geleerd om je website nog persoonlijker te maken, waardoor bezoekers het gevoel krijgen dat ze je al kennen.

Alle kennis op één plek

Alle kennis die ik de afgelopen vijf jaar heb opgedaan, vind je terug in deze training. Ik heb honderden vragen gehad van klanten waar ik niet altijd gelijk het antwoord op wist. Door te zoeken, te lezen, te luisteren, te leren en te proberen heb ik het antwoord elke keer gevonden. Al die antwoorden zijn in deze training verwerkt, zodat jij er niet naar hoeft te zoeken. En alle nieuwe dingen die ik nog ga ontdekken, ga ik ook in deze training verwerken, zodat de inhoud steeds waardevoller wordt, altijd actueel is en jij kunt blijven groeien.

100% niet goed geld terug garantie

Ik wil dat jij tevreden bent. En ik weet ook zeker dat je tevreden zult zijn, omdat er zo veel waarde in deze training zit. Maar als je niet tevreden bent, gaan we niet moeilijk doen. Je hebt na aankoop van de training 60 dagen de tijd om dit aan te geven. Je krijgt dan zonder gedoe je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico.

Investering

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.